Ad

Västgård Game Fair ställs in

Årets upplaga av Västgård Game Fair ställs in på grund av Covid-19.  Reglerna om max 50 personer och social distansering gör det omöjligt att genomföra mässan, enligt arrangörerna.

Foto: Anna Sofia Lindner

– Vi har avvaktat med beslutet så länge som möjligt, men vi ser att det inte går att vänta längre. Givetvis ett riktigt tråkigt beslut att ta och som påverkar fler än oss, säger Egon Wikström, VD för Västgård Game Fair, i ett pressmeddelande.

Mässan skulle gå av stapeln den 24-26 juli, men nu tar arrangörerna sikte nästa års arrangemang istället.

– Nu får vi i lugn och ro titta över hur framtiden blir och återkomma om 2021 längre fram.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-06-08

Se även ...

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.