Ad

Vårkänslor i månadens nummer av Magasin Vildmarken

April är här och vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. På omslaget den här gången har vi Torbjörn Larsson. Som förtroendevald och ordförande i både Svenska jägareförbundet och i jaktfederationen FACE är han spindeln i nätet vad gäller jakten i Europa. Vi fick en pratstund med honom om utmaningarna i Bryssel, hans kärlek till ripjakt och inte minst att vi måste börja se viltet som en resurs och inte som skadedjur.

 

 

Vi har hängt med Roslagens Jakt & Vilt ut på ännu ett jaktäventyr. Denna gång i jakt på en verklig drömtrofé, en svensk kapital kronhjort. Bläddra fram till sidan 82 för att ta del av äventyret! Vi har även träffat Anders Wiklund som bedriver unik, tätortsnära jakt i Falun för att minska lidandet längs vägarna. Vår frilansskribent Joakim Nordlund följde med på bäverjakt på Kusån i Norra Sverige – en jakt som erbjuder både starka naturupplevelser och spännande dramaturgi.

Givetvis bjuder det här numret även på massa tester och prylar. En riktigt bra grundslipning är guld värt, inte minst när man är iväg på jaktäventyr ute i skogen. Vi har testat Tormek T-4 Bushcraft, en våtslip som håller verktygen i bästa möjliga skick. Garmin presenterade nyligen MARQ® Collection; en serie med lyxiga, smarta och uppkopplade klockor som är designade för att lämpa sig lika bra ute i vildmarken som under galamiddagen. Vi har fått en första titt på de nya klockorna. Dessa produkter och många fler kan ni läsa om inne i tidningen.

Dessutom blir det i vanlig ordning god mat signerad grillmästaren Jimmy Stening.

Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-04-06

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.