Ad

Vargangrepp på får och lamm i Östergötland

Vargangrepp

Tre får dödades och fem skadades så svårt att de senare fick avlivas i ett vargangrepp 6-8 kilometer norr om Ljungsbro. Besiktningsmän från länsstyrelsen Östergötland har varit på plats för att kontrollera skadorna och för att ta salivprov för dna-analys. Åtgärderna har gjorts för att kunna identifiera vilken vargindivid som har orsakat skadorna. Besiktningsmännen har även genomfört åtgärder som i förlängningen ska minska risken för ytterligare angrepp.

Källa: Svenskjakt.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-05-07

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

Officiell mässtidning för Swedish Game Fair 2019 | Per Morberg har med sin unika kombination av skådespelartalang, spontanitet och stora matlagningskunskaper gått rätt igenom rutan – och om och om igen visat att magi kan skapas i köket, och i tv-sofforna, när man har de rätta ingredienserna. Magasin Vildmarken träffade Per hemma på Tullgarn inför öppnandet av årets Swedish Game Fair.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.