Vårens hetaste fiskeprylar!

2020-03-24

Vårens hetaste fiskeprylar!

Med rätt utrustning får man en extra guldkant på säsongens fisketurer. Ni har väl inte missat att vi varje månad tipsar om de hetaste fiskenyheterna?

Vårens hetaste fiskeprylar!

Med rätt utrustning får man en extra guldkant på säsongens fisketurer. Ni har väl inte missat att vi varje månad tipsar om de hetaste fiskenyheterna?

Abu Garcia Svartzonker X combon och spön

Den här gäddfiskecombon är designad i nära samarbete med den legendariska betesbyggaren och gäddfiskaren Claes Claesson. Med djärv färgsättning är den verkligen något dig som vill göra ett intryck. Klingan i orange är byggd på 30-tonsgrafit, har en relativt djup aktion och rostfria spöringar av hög kvalitet. Finns i både multi- och haspelutförande. Multirullen är en välbeprövad Revo X. På haspelcombon sitter en Revo X i storlek 40. Spöna finns även att köpa löst.

1 999 kr (combo) / 899 kr (spö) / www.purefishing.com

Abu Garcia Revo Toro Beast 61HS

Abu Garcias allra tuffaste lågprofilrulle för de största rovfiskarna i våra söta och bräckta vatten. Designad för att obesvärat kasta tunga gummibeten och vobblers under långa fiskedagar. Den väl tilltagna spolen rymmer många meter grov flätlina och när fisken väl hugger sätter du press med den starka och mjuka slirbromsen Power Stack Carbon Matrix. Sin storlek till trots, gör den låga profilen rullen skön att hålla i och den sitter perfekt balanserad på spöet.

2 999 kr / www.purefishing.com

Comstedt Fusion MS-RA210

Fusion, en ledande tillverkare av marinstereos, lanserar nu den moderna marinstereon RA210 som har samma design som de avancerade Fusion-modellerna i Apollo-serien. RA210 har Fusions revolutionerande Digital Signal Processing-teknologi som erbjuder användarna bästa möjliga ljudupplevelse. DSP gör det möjligt att ställa in högtalarprofiler för att maximera ljudkvalitet och ge bästa möjliga ljudåtergivning på alla volymer. Inställningen av systemet görs enkelt med en smarttelefon utrustad med Fusion-Link app.

5 295  kr / www.comstedt.se

Maxximus Manirax

En ny, påkostad och kraftfull Maxximus-serie med fyra haspelrullar (storlek 2000–5000) för allt från lättare spinnfiske till tyngre gädd- och laxfiske samt kustfiske. Välbalanserad rotor, anti-twist-linförare, stark aluminiumspole och kropp tillsammans med 10 kullager gör detta till en formidabel fiskemaskin.

1 299 kr / www.fladenfishing.se

Abu Garcia Beast Curl Tail

Med sina stora svans ringlar och vickar Beast Curl fram över de stora djupen och i grunda vikar. Perfekt balanserad för att fiska oviktad eller med en vikt i nosen eller buken. Finns i 17 respektive 21 cm.

99 kr (2-pack) / www.purefishing.com

Daiwa Goldcast

Daiwa Goldcast är en påkostad och klassisk knapprulle med jämn linuppläggning, rostfria kullager och aluminiumkropp och mjuk och fin broms. 

699 kr / www.fiske.se

Maxximus Seatrout 280-340 cm

En nyhet för havsöringsfiskaren! Denna nya serie har högkvalitativa spön i kolfiber för både vanligt spinnfiske och fiske med bombflöten och långa tafsar. Lätta klingor med helkorkshandtag i väl avvägd längd gör Maxximus Seatrout till ett spö du kan fiska långa dagar med utan att bli trött i armarna. Aktionen är följsam, men stark nog för att tämja de största havsöringarna. Finns i 9,3, 10,3 och 11,2 fot.

799 kr / www.fladenfishing.se

W10 Powercast-T

Det ultimata allroundspöet för gäddfiske som klarar alla typer av vatten och förhållanden. Det här spöet är egentligen det enda du behöver! 

 www.fairpoint.dk

W10 Spin

Detta spö är designat speciellt för den hängivna havsöringsfiskaren. Med ett W10 Spin kan du kasta ända till horisonten – men ändå bibehålla kontrollen på betet. 

 www.fairpoint.dk

Salmo Hornet Ultraviolet Orange

Salmo Hornet har ett gott rykte på marknaden och har hjälpt många sportfiskare att uppfylla sina drömmar. Fungerar bra för trolling, men den kompakta kroppsformen gör att den dessutom är lättkastad.

85 kr / www.bofab.net

Fiska smartare med Elements CHIRP ekolod/GPS-serie

Kunskap är makt – och Elements CHIRP ekolod/GPS-serie från Raymarine ger dig övertaget när du är på jakt efter fisk och deras habitat. Elements HyperVision 1,2 megahertz ekolodsteknik levererar den skarpaste bilden av världen under ytan, och skruvar upp upplösningen hos DownVision, SideVision och RealVision 3D till en ny nivå av precisionsåtergivning och fiskidentifiering, som låter dig se strukturer, vegetation och fisk med naturtrogen tydlighet.

www.raymarine.se

IFISH Alien Red Combo

Pimpelspö med grafitklinga, handtag i EVA & kork med skruvrullfäste, IFISH Alien Red haspelrulle med sex kullager och snabbstopp. Påspolad lina och metallspole.

499 kr / www.bios.se

Zalt Soft

Justerbart mjukbete med samma form som en klassisk Zalt-wobbler. Tillverkat i stryktåligt gummimaterial med genomgående wire vilket gör att den pallar tuffa gäddfajter! Sakta sjunkande och en fin rullande gång.

189 kr / www.jaktiaorebro.se

Fox Predator Kids Life Jacket

Oavsett om  du fiskar från land eller från båt så är flytväst A och O. Med denna väst så är ditt barn både säkert och har helt rätt look! För 20–30 kg.

349 kr / www.sportfiskeprylar.se

Shimano Calcutta Conquest 400A

Calcutta Conquest är Shimanos absoluta flaggskepp på rundrullesidan i Europa. Vid en första anblick så ser denna rulle identisk ut jämfört med deras gamla, men några viktiga uppgraderingar har gjorts på denna storfiskmaskin. Bland annat har bromssystemet ändrats, likaså gaveldelen som inte längre har något externt inställningsvred. Den har nu en synkroniserad linspridare, utväxlingen är ändrad till 6.2:1 och rullen är numera även försedd med klickbroms.

 4 999 kr / www.sportfiskeprylar.se

 

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Viltrecept

Lucas Eriksson lagar: Viltsushi med sting

Lucas Eriksson bjuder den här gången på sushi utöver det vanliga. När han skulle ta sig an den japanska klassikern så valde han nämligen att

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!