Vapenfodral och skyttematta i ett

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2019-04-12

Vapenfodral och skyttematta i ett

På Magasin Vildmarken är vi alltid på jakt efter marknadens godbitar. När vi hittar vidareutvecklade vardagliga prylar så ringer klockorna på redaktionen och med den här kombinerade vapenfodralet och skyttemattan tror vi ha hittat en produkt som får det att kittla i köpfingret.

För dig som utövar precisionsskytte på skjutbanan i skogen, eller har intagit en liggande position på rävpasset, har här ett utomordentligt bra alternativ till vapenfodral; ett fodral och skyttematta i ett som dessutom har en rejäl bärsele. Trots dess dubbla funktioner så väljer vi att kalla det för vapenfodral med en riktigt smart konstruktion och tillräcklig längd för vapen med ljuddämpare.

Vapnet säkras invändigt med remmar och kolven sticker man ned i en skyddande ficka, på så vis är ditt gevär väl säkrat under transport. När den väl är utfälld som skyttematta hittar du andra fiffiga detaljer på insidan. Du har ammunitionshållare för tio skott samt fack för exempelvis ett anteckningsblock, surfplatta eller annat. Den är tillverkad av material som både skyddar, värmer och håller vätan borta och ett sittunderlag för två kan därmed läggas till på listan över användarmöjligheter.

Specifikation

  • Rymmer vapen upp till cirka 130 cm
  • Avtagbar bärsele
  • Bärhandtag
  • Patronfodral och förvaring för annan utrustning
  • Vädertätat, slitstarkt och fodrat material

Priset är 849 kr och ni hittar mer info på www.z-aim.com.

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Nyheter

Misstänkt fall av salmonella i safaripark

På Eriksberg, en safaripark utanför Åryd i Karlshamn, har det avlivats ett vildsvin. Detta efter ett misstänkt fall av salmonella. SVT Nyheter Blekinge rapporterar om

Nyheter

Årets bockjaktsspecial är här!

Bockjaktspremiären den 16 augusti är ett datum som de flesta av våra läsare har ringat in i kalendern – och givetvis genomsyras vårt augustinummer av

Nyheter

Dags för Drömjakt Sunne

Under fredagen öppnar vackra Rottneros Park i Sunne upp portarna för årets upplaga av Drömjakt Sunne. I vanlig ordning kommer det bjudas på både högt

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.