Ad

Vapenfodral och skyttematta i ett

På Magasin Vildmarken är vi alltid på jakt efter marknadens godbitar. När vi hittar vidareutvecklade vardagliga prylar så ringer klockorna på redaktionen och med den här kombinerade vapenfodralet och skyttemattan tror vi ha hittat en produkt som får det att kittla i köpfingret.

Vapenfodral skyttematta

För dig som utövar precisionsskytte på skjutbanan i skogen, eller har intagit en liggande position på rävpasset, har här ett utomordentligt bra alternativ till vapenfodral; ett fodral och skyttematta i ett som dessutom har en rejäl bärsele. Trots dess dubbla funktioner så väljer vi att kalla det för vapenfodral med en riktigt smart konstruktion och tillräcklig längd för vapen med ljuddämpare.

Vapnet säkras invändigt med remmar och kolven sticker man ned i en skyddande ficka, på så vis är ditt gevär väl säkrat under transport. När den väl är utfälld som skyttematta hittar du andra fiffiga detaljer på insidan. Du har ammunitionshållare för tio skott samt fack för exempelvis ett anteckningsblock, surfplatta eller annat. Den är tillverkad av material som både skyddar, värmer och håller vätan borta och ett sittunderlag för två kan därmed läggas till på listan över användarmöjligheter.

Specifikation

  • Rymmer vapen upp till cirka 130 cm
  • Avtagbar bärsele
  • Bärhandtag
  • Patronfodral och förvaring för annan utrustning
  • Vädertätat, slitstarkt och fodrat material

Priset är 849 kr och ni hittar mer info på www.z-aim.com.

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-04-12

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

Den här gången pryds omslaget av fiskeprofilen Matilda Leijon som har meriter och en följarskara som få andra i branschen kan matcha. Vi träffade henne ute på spegelblankt vatten för att prata om hur allt började och för att höra om hennes framtida drömmar.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com