Ad

Vapen och ammunition hittad på förskola

En obehaglig upptäckt väntade personalen på en förskola i Kalmar när de kom till jobbet på måndagsmorgonen. Några hade brutit sig in och använt lokalerna för att bryta upp ett stulet vapenskåp som i helgen hade stulits vid ett villainbrott.

Barometern skriver om intrånget på förskolan som hade begåtts under helgen. Polis tillkallades och i vilorummet hittades ett uppbrutet vapenskåp, ammunition och ett vapen.

– Det är rätt otrevligt att någon gått in i våra lokaler med vapen och ammunition. Det känns lite jobbigt för alla, säger förskolans rektor till Barometern.

Inga barn kom nära vapenskåpet och ingen har heller gripits; varken för inbrottet i villan eller för intrånget på förskolan.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-09-09

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.