Ad

Välkommen, Wilma! 

Magasin Vildmarken-redaktionen har förstärkning under sommaren då Wilma Söderlund, snart sistaårselev på ForshagaAkademin glädjande nog har valt att ha sin praktikplats hos oss.

Wilma

Wilma, som är född och uppvuxen i Falun, fastnade för jakten efter att ha jagat hare med sin bonuspappa när hon var 13 år gammal. Hon berättar att fisket även har blivit ett stort intresse, mycket tack vare sin pojkvän, och att hon gillar allt som har med friluftsliv att göra. För Wilma var det naturligt att söka sig till en jakttidningsredaktion. 

– Jag gillar att skriva. Jag vill lära mig att skriva och känna på hur det är att jobba på en tidning, säger Wilma som tycker att det är bra att få ett smakprov.

Tipsa Wilma

Kontakta gärna Wilma om ni har tips på reportage och vill att hon kommer ut och intervjuar er. Hon nås på praktikant@vildmarken.se

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2019-06-12

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och den här gången pryds vårt kanske rekordmatiga magasin av Rasmus Liljeblad, mannen bakom en av Jägarsveriges populäraste YouTube-kanaler, Jaktpuls.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com