Ad

VacuChef 77

VacuChef 77

Kammarvakuummaskin för dig som vill ha något riktigt speciellt, gjord helt i rostfritt stål. Den stora vakuumpumpen har en maxkapacitet på 77L/min eller 4,5 kubikmeter/timme och ger ett nära på hundraprocentigt vakuum.

Passar dig som vill vakuumpacka med kvalitet, oavsett om det gäller för egen del, i en mindre restaurang eller i ett slakteri.

12 998 kr – www.vakuumkungen.se

 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-11-23

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.