Ad

Utredning om jaktbrott pågår efter att skjuten räv hittats

Tre döda rävar hittades nyligen i Ystad – nu utreds ärendet som jaktbrott.

Jaktjournalen skriver om reportaget i Ystads Allehandas pappersupplaga där det står att läsa om de döda rävarna som hittades av en privatperson vid en vägbro, väster om Svärte.

I artikeln framgår det att polis och jägare har varit på plats och att det ska röra sig om ett jaktbrott, detta eftersom de har konstaterat att minst en av rävarna var skjutna.

 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-07-29

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.