Ad

Utbilda dig till fiske- eller jaktguide

Drömmer du om att jobba med något fiske- eller jaktrelaterat i framtiden? De som utbildar sig på ForshagaAkademins yrkeshögskola kan göra just det och fortfarande finns chansen att söka till yrkeshögskoleutbildningen Fiske- och Jaktguide. Ansökningsdatumet har nämligen förlängts till den 31 maj.

Utbildningen är tvåårig och omfattar 400 Yh-poäng uppdelade i två delar; Yh-kurser och LIA/praktik (lärande i arbete). Det finns två olika yrkesutgångar; fiske eller jakt, och efter genomförd utbildning erhålles en Kvalificerad Yrkeshögskoleexamen.

Goda framtidsutsikter

Både fiske- och jaktturismbranschen växer vilket gör att eleverna går mot en ljus yrkesmässig framtid. 

Mer info hittar ni här.

Förlängt ansökningsdatum – sök senaste 31 maj

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-05-21

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.