Upplev ZEISS optikprodukter på ett helt nytt sätt

2019-06-06

Upplev ZEISS optikprodukter på ett helt nytt sätt

Teknisk innovation är något som är djupt rotat i ZEISS DNA och med AR (Augmented Reality) erbjuder de nu ett nytt spännande sätt att uppleva deras produkter.

Upplev ZEISS optikprodukter på ett helt nytt sätt

Teknisk innovation är något som är djupt rotat i ZEISS DNA och med AR (Augmented Reality) erbjuder de nu ett nytt spännande sätt att uppleva deras produkter. Med AR kan man nämligen se produkterna virtuellt och ”i luften” från alla håll. Enkelt klickar man på de olika delarna för att få fördjupad information samt länkas vidare till hemsida, filmer och appar.

Det enda man behöver göra är att ladda ner ZEISS AR–app och använda bakgrunden som finns i katalogen eller via qr–koden.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!