Ad

Upplev ZEISS optikprodukter på ett helt nytt sätt

Teknisk innovation är något som är djupt rotat i ZEISS DNA och med AR (Augmented Reality) erbjuder de nu ett nytt spännande sätt att uppleva deras produkter. Med AR kan man nämligen se produkterna virtuellt och ”i luften” från alla håll. Enkelt klickar man på de olika delarna för att få fördjupad information samt länkas vidare till hemsida, filmer och appar.

Det enda man behöver göra är att ladda ner ZEISS AR–app och använda bakgrunden som finns i katalogen eller via qr–koden.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-06

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.