Ad

Upplev ZEISS optikprodukter på ett helt nytt sätt

Teknisk innovation är något som är djupt rotat i ZEISS DNA och med AR (Augmented Reality) erbjuder de nu ett nytt spännande sätt att uppleva deras produkter. Med AR kan man nämligen se produkterna virtuellt och ”i luften” från alla håll. Enkelt klickar man på de olika delarna för att få fördjupad information samt länkas vidare till hemsida, filmer och appar.

Det enda man behöver göra är att ladda ner ZEISS AR–app och använda bakgrunden som finns i katalogen eller via qr–koden.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-06

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.