Ad

Ge oss din åsikt – Ha chansen att vinna ett Aimpoint® Micro S-1

Vi skulle vilja veta vad du tycker är viktigast när det gäller jaktkläder. Därför vill vi gärna att ni deltar i ett frågeformulär om jakt och utrustning. Det tar ungefär fem minuter och dina svar är anonyma.

 

 

Bland de inlämnade svaren kommer en vinnare att dras där priset är ett Aimpoint® Micro S-1™. Detta är ett högklassigt rödpunktsikte för hagelvapen som ger många fördelar, oavsett om man är en professionell skytt eller en nyutexaminerad jägare. Bland annat kan nämnas att det är helt parallaxfritt – vilket innebär att skottet alltid träffar exakt där du ser den röda pricken. Missa inte denna chans att vinna detta revolutionerande sikte.

Om du vill delta i tävlingen kommer du att bli ombedd att ange ditt namn och din e-postadress. Informationen kommer endast att användas för att identifiera och kontakta vinnaren.

Undersökningen och tävlingen anordnas av en samarbetspartner.

Till undersökningen »

 

 
 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-11-14

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #12

December är här och vi kan erbjuda ett fullspäckat nummer. Per ”Bula” Kristoffersson är förmodligen Skandinaviens enda professionella eftersöksjägare. Över 40 års erfarenhet har gett honom unika kunskaper – något som han gärna delar med sig av, bland annat i det här numret!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.