Ulrika Karlsson-Arne: Vinnare av Extreme Huntress 2019

Ulrika Karlsson-Arne kallar sig själv för en vanlig tjej från landet som vill värna om djur och natur. Nu har hennes jaktkunskaper tagit henne ända till Texas och blev under fredagen utsedd till vinnare av den stora tävlingen; Extreme Huntress 2019.

– Jag är så glad och tacksam, men mest av allt är jag välsignad för det stöd som jag fått från vänner och jägare från hela världen, säger Ulrika Karlsson-Arne som i skrivande stund blivit utsedd till vinnare av tävlingen Extreme Huntress 2019, under Dallas Safari Clubs årliga ”Black-tie Awards”-middag.

– Jag fortsätter att arbeta hårt för bevarande och medvetenhet och bevara vår livsstil för framtida generationer, avslutar Ulrika.

Målet med Extreme Huntress-tävlingen är att skapa positiva förebilder för kvinnor som binner för jakt och friluftsliv. Vi är övertygande om att det är rätt kvinna som tog hem segern – Läs vår tidigare intervju med Ulrika Karlsson-Arne här: www.vildmarken.se/reportage/ulrika-karlsson-arne-tavlar-om-extreme-huntress-titeln

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-01-18

Se även ...

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.