Ad

Tuskera K2 – Fällkniv med lampa

Tuskera K2 är en mycket bra fällkniv för dig som jagar i dagens sista solljus, där allt som oftast mörkret fallit när det är dags att passa viltet.

Man kan fälla ut en LED-lampa i skaftet, som lyser direkt där man skär, vilket är mycket smidigt när man är inne ex är inne i buken för att ta ur. Kniven är försedd låsmekanism för att säkerställa ett säkert grepp och säker hantering även om kniven skulle bli blöt.

Detta är en linerlock-kniv vilket betyder att bladets spärr sitter på insidan av handtaget och kan även den manövreras med en hand. Den dessutom mycket lätt att göra ren.

Skaftet är i eloxerad aluminim. Eloxering går ut på att metallen anodiseras i en sur elektrolyt. Därmed skapas en tjockare oxid som är hårdare, tål nötning bättre och förbättrar metallens korrosionskydd.

Hitta din återförsäljare via www.gyttorp.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-08-04

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

Officiell mässtidning för Swedish Game Fair 2019 | Per Morberg har med sin unika kombination av skådespelartalang, spontanitet och stora matlagningskunskaper gått rätt igenom rutan – och om och om igen visat att magi kan skapas i köket, och i tv-sofforna, när man har de rätta ingredienserna. Magasin Vildmarken träffade Per hemma på Tullgarn inför öppnandet av årets Swedish Game Fair.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.