Ad

Tuskera K2 – Fällkniv med lampa

Tuskera K2 är en mycket bra fällkniv för dig som jagar i dagens sista solljus, där allt som oftast mörkret fallit när det är dags att passa viltet.

Man kan fälla ut en LED-lampa i skaftet, som lyser direkt där man skär, vilket är mycket smidigt när man är inne ex är inne i buken för att ta ur. Kniven är försedd låsmekanism för att säkerställa ett säkert grepp och säker hantering även om kniven skulle bli blöt.

Detta är en linerlock-kniv vilket betyder att bladets spärr sitter på insidan av handtaget och kan även den manövreras med en hand. Den dessutom mycket lätt att göra ren.

Skaftet är i eloxerad aluminim. Eloxering går ut på att metallen anodiseras i en sur elektrolyt. Därmed skapas en tjockare oxid som är hårdare, tål nötning bättre och förbättrar metallens korrosionskydd.

Hitta din återförsäljare via www.gyttorp.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-08-04

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #10

Oktober är här och höjdpunkterna avlöser varandra, så även för oss på Magasin Vildmarken. Delar av redaktionen befinner sig i skrivande stund i radioskugga i Kanada för jaktäventyr som ni läsare kan ta del av inom kort, men redan nu kan vi bjuda på högtidsstunder för alla jaktintresserade.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.