Ad

Tracker Hunter 6 tar din upplevelse till en högre nivå

Tracker satsar rejält på den nordiska jaktmarknaden och som ett led i detta har de utvecklat en helt ny och modern programvara. Tracker Hunter 6 är en upplevelseapp och ett verktyg som vänder sig till såväl hundföraren som den enskilde jägaren och hela jaktlaget.

Tracker Hunter 6

 

– Målet med Tracker Hunter 6 är att ta din upplevelse till en högre nivå, säger Bosse Fritzén som är ansvarig för Tracker i Sverige och Norge.

– Tracker Hunter 6 lanserades på Google Play respektive AppStore tisdagen den 2 juni, och de första reaktionerna har varit väldigt positiva då användarna verkligen uppskattar det nya användargränssnittet, säger Bosse Fritzén.

– Jag tycker att Tracker Hunter 6 är ett lyft för alla våra användare. Men jag hoppas att alla förstår att vi nu behöver en kort period av finslipning och arbete innan alla funktioner är på plats, berättar Bosse som redan hunnit fästa sig vid produkten.

– Personligen är jag väldigt förtjust i att man kan skapa sin egen startskärm med genvägar till sina favoritfunktioner, hundar och kartor så att man har de mest nödvändiga funktionerna tillgängliga redan när man startar appen, säger Bosse Fritzén.

 

 

Så här gör du

Ladda ner Tracker Hunter 6 från Google Play alternativt AppStore. Har du tidigare haft en aktiv Tracker Hunter-programvara i din telefon så flyttas med automatik dina uppgifter över till nya Tracker Hunter 6. Hundar, vänner och pass med mera följer med till det nya programmet.

Om Tracker Hunter 6 av någon anledning inte skulle känna av dina uppgifter så vänder du dig till Tracker support, telefonnummer 070 – 357 57 50.

Är du helt ny användare av Tracker så går du till Google Play alternativt AppStore och laddar ner appen Tracker Hunter 6. Fyll i dina uppgifter och registrera dig genom att köpa en licenskod.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-06-07

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.