Ad

Tracker gör det lätt att kommunicera

Redan under mammutjakterna behövdes samarbete och kommunikation för att lyckas med uppdragen. Med dagens teknik är det såklart betydligt lättare, inte minst med Tracker – ett smart jaktverktyg som är utformat för att passa alla passionerade jägares behov. 

De erbjuder en fullständig paketspårningslösning med GPS-halsband, Tracker App och Tracker Live-tjänst som ger en realtidsspårning och pålitlig positionering av obegränsat antal hundar och vänner på högkvalitativa terrängkartor, satellitbilder och kommunikation inom en grupp.

För mer information besök tracker.fi/sv

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-12-04

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.