Tracker förvärvar b-Bark

Tracker satsar hårt på att bli det ledande företaget vad gäller hundsändare och programvara för jaktlag och jägare. Nu tar de nästa steg och numera är Belectro Oy, som tillverkar och marknadsför hundpositioneringssystemet b-Bark, ett dotterbolag till Tracker.

– Det är ytterligare ett steg i vår utveckling, säger Bosse Fritzen som är marknadsansvarig för Tracker i Norge och Sverige.

I skrivande stund är det lite oklart vad sammangåendet innebär på sikt, men Bosse Fritzon ser mycket positivt på det nya närmandet.

– Det får framtiden utvisa, men jag är säker på att användaren kommer att märka av positiva effekter redan till säsongsstart detta år, säger han och tillägger:

– Jag kan försäkra att nuvarande utrustning, Tracker såväl som b-Bark, sändare och programvaror, kommer att vara lika aktuella som tidigare.

Läs mer på www.tracker.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-05-16

Se även ...

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.