Ad

Tog med vargen till veterinären – av misstag

Skärmdump från estonianworld.com

Två ungdomar trodde sig se en panikslagen hund som hade ramlat genom isen på Pärnufloden i Estland. De värmde djuret i bilen och körde iväg den till en veterinär. Väl där uppdagades att det var en varg som de hade räddat.

Djurskyddet rekommenderade att man skulle sätta en munkorg på vargen och senare satte personal från den estniska miljömyndigheten på en GPS-sändare på den unga hanvargen som nu lever ute i det vilda igen.

Hanen drog inte på sig några svåra skador av varken det kalla vattnet eller det något märkliga efterspelet. 

Källa: Svenskjakt.se och Estonianworld.com

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-02-25

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.