Ad

Snabbfäste för systemkameran: TMC-fästet

TMC är ett mycket smidigt och praktiskt kamerafäste som du kan montera enkelt på din ryggsäcks axelrem eller i bältet.

För dig som ofta bär ryggsäck och har kameran med dig och kanske även ett vapen på axeln så är detta en suverän pryl, istället för att bära med dig kameran med en rem på axeln eller runt halsen – så fäster du snabbt, enkelt och säkert din kamera i TMC-fästet.

Kameran sitter säkert i TMC-fästet med medföljande platta som monteras i kamerans stativfäste.

TMC-fästet är tillverkat i aliminium och håller hög kvalitet. Klarar utan problem att hålla/bära alla tunga systemkameror som finns på marknaden.

Se mer på www.z-aim.com

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-02-20

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #1

Januari är här vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. Månadens omslag pryds av Stefanie Lea Paulsen, en dansk jaktprofil som både genom sitt arbete på DK WAI och som fritidssyssla lever för att locka och jaga gäss – en utmaning som kräver ständiga justeringar.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.