Ad

Snabbfäste för systemkameran: TMC-fästet

TMC är ett mycket smidigt och praktiskt kamerafäste som du kan montera enkelt på din ryggsäcks axelrem eller i bältet.

För dig som ofta bär ryggsäck och har kameran med dig och kanske även ett vapen på axeln så är detta en suverän pryl, istället för att bära med dig kameran med en rem på axeln eller runt halsen – så fäster du snabbt, enkelt och säkert din kamera i TMC-fästet.

Kameran sitter säkert i TMC-fästet med medföljande platta som monteras i kamerans stativfäste.

TMC-fästet är tillverkat i aliminium och håller hög kvalitet. Klarar utan problem att hålla/bära alla tunga systemkameror som finns på marknaden.

Se mer på www.z-aim.com

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-02-20

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.