Ad

Tjuv blev straffad direkt

Somliga straffar Gud med detsamma, brukar det låta. Under söndagskvällen var det onekligen ett faktum när ett stulet vapenskåp exploderade och en man i 35-årsåldern förlorade höger underben och fick föras med ambulanshelikopter till Östersunds sjukhus.

Explosionen inträffade vid en gammal ladugård i Laxsjö och det är inte första gången som ett stulet vapenskåp exploderar. Troligtvis har en gnista från en skärslip eller lågan av en skärbrännare fått krutet som förvarats inne i vapenskåpet att antändas. Det slutna utrymmet kan leda till att skåpet exploderar. I fastigheten hittades även skjutvapen och annat misstänkt stöldgods.

Den skadade mannen är anhållen och skadeläget är oklart för tillfället.

– Jag vet inget om skadeläget. Han ska förhöras så fort som möjligt. Det är vad jag vet, säger Frida Molander till Länstidningen i Österstund.

Källa: Jaktojagare.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-09

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #4

I det här numret kan ni läsa om när vi fick följa med ut på en minst sagt omväxlande jakt i Stockholms skärgård. Under dagen tog vi oss nämligen fram på en specialbyggd Alukin-båt samtidigt som vi fick uppleva både rådjurs- och säljakt.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.