Ad

Tjeckisk jägare anmäler hjort för ”vapenstöld”

En jägare i Tjeckien var nyligen med om en minst sagt ovanlig upplevelse. En hjort ”stal” nämligen hans vapen under en jakt och det hela slutade med att mannen fick göra en anmälan mot hjorten.   

OBS: Bilden är ett montage!

Huffpost.com skriver om den annorlunda nyheten där en hjort, vid tillfället uppskrämd av en hund, sprang rakt mot jägaren. Hjorten kom snart i närkontakt med jägaren, rev upp jackärmen och det ville sig inte bättre än att geväret, en kaliber .22 Hornet, hade fastnat i hornen på hjorten när den försvann ifrån platsen.

Jägaren letade efter vapnet i skogen, dock utan framgång, och fann snart ingen annan lösning än att anmäla ”vapenstölden”, skriver huffpost.com.  

Nu uppmanar polisen allmänheten att den som hittar vapnet ska kontakta myndigheterna.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-11-25

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.