Ad

Tikka T3x Wild Boar

Tikka presenterar en kombination av Tikka T3x Lite och Tikka T3x CTR (Compact Tactical Rifle).

En utveckling av ett välfungerande system som funnits nog länge för att bevisa sin tillförlitlighet över hela världen.
De nya Tikka T3x Wild Boar kommer med orangefärgade greppytor, justerbar kolvkam, större slutstyckesknopp och Picatinny-skena från fabrik. Avtryckaren har ett justerbart tryck från ett till två kilo och kommer med Tikka 20” originalpipa med 14×1-gängning.
Tikka T3x Wild Boar kommer med löstagbart kryssmagasin som rymmer 10 patroner.

Tikka T3x Wild Boar levereras i kaliber .308 och dyker upp hos utvalda återförsäljare under april. Läs vår recension i Magasin Vildmarken nr 5 2017. Prenumerera gratis via www.vildmarken.se/prenumerera

Inlägg av: Rickard Faivre den 2017-03-09

Se även ...

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.