Ad

Tikka T3x

T3x är en lojal trotjänare där systemet funnits länge nog nu för att bevisa sin värdighet att alltid fungera i alla lägen.

Tikka T3x är byggd på T3-låda med två låsklackar. Slutstycket i rostfritt stål har fjäderbelastad utkastare och kan enkelt plockas isär för rengöring och vård. Slutstyckeshandtaget har en 70 graders öppningsvinkel som gör det lätt att använda. En av marknadens mest beprövade, stabila och uppskattade lådor.

Kallhamrad pipa av högkvalitativ rostfritt stål eller CrMo. Friliggande på modeller med träkolv. Pipan är fastsatt i lådan med en kraftig gänga för maximal säkerhet. Pipan är krönt för bästa precision.

Nu som prisvärt paket hos Jakt.se, med både dämpare och kikarsikte.

Ljuddämparen: Ase Utra SL5i

  • Liten dämpare med stor förändring!
  • Med denna dämpare så minskar du rekylen med ca. 20-30%.
  • Förlänger vapnet med 95mm
  • Diameter på 44,5mm
  • Väger endast 335 gram

Kikarsiktet: Burris Fullfield E1 3-9×50

Som nybliven jägare är detta ett utmärkt sikte att börja med. Du får en introduktion till varför det är så bra att ha ett belyst riktmedel och kikaren är helt klart pålitlig.

www.jakt.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-11-04

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.