Tentsile UNA tree tent

Enmanstält för dig som vill sova uppe i det blå! Tentsile UNA bjuder på goda nätters sömn svävande högt över marken. UNA följer principen från tidigare Tentsile-tält och spänns upp mellan tre träd med hjälp av slitstarka remmar och industrianpassade spärrhakar som används för att justera längden när ni hittar den centrala tyngdpunkten.

Tältets insida håller tätt mot både insekter och regn. Taket kan tas bort helt och hållet och tältet blir genast en stor hängande bädd med fri sikt mot trädtoppar och böljande moln på himlen.

Då tältet hänger en bit upp i luften slipper du fukten och kylan från marken. Värt att tänka på dock är att även luftcirkulationen underifrån har en tendens att kyla ner så under nätter i kalla förhållanden kan det vara värt att tänka på isoleringsmöjligheter.

Lika mycket en upplevelse i sig som en smart lösning för platser där vanligt tältande inte är möjligt. En snabb bildsökning på Tentsile visar de mest fantastiska platser och miljöer där folk umgåtts och övernattat.

PS! Tänk på att öva på att sätta upp tältet några gånger innan du ger er ut i vildmarken för att på så sätt få ut det mesta av vilande sömn i fri luft.

www.addnature.com | 2375 kr

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-07-21

Se även ...

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.