Podcastversion av Vildmarken testar: Leica Rangemaster CRF 2400-R

2021-04-15

Podcastversion av Vildmarken testar: Leica Rangemaster CRF 2400-R

Statistiken talar sitt tydliga språk. Vildmarkens pryltester har genom åren alltid varit populära hos våra läsare – och nu tar vi nästa steg.

Hädanefter kommer vi även läsa in dessa artiklar till podcastversioner. Detta för att bli mer inkluderande – och för att ni ska kunna konsumera tidningen när ni är på språng och på väg ut för nästa äventyr. Den här gången testade vi Leica Rangemaster CRF 2400-R, ett lätt och handhållet mästerverk till avståndsmätare som kan mäta sig med de absolut bästa i genren.

Lyssna på pryltestet genom att klicka på någon av länkarna nedan.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Fiske

Matilda Leijon: Murraytorsk i Australien

I början av 2020 dominerades nyhetsflödet av inslag från ett brandhärjat Australien; bilder på djur som flydde för sina liv och familjer som fick evakuera

Nyheter

Undvik misstagen i de svenska sommarfjällen

Besökarna vallfärdar till de svenska sommarfjällen, särskilt sedan pandemin blev verklighet. Dock är många av sämre förberedda för sin vistelse än tidigare. En enkätundersökning genomförd

Nyheter

Afrikansk svinpest i tyska tamgrisbesättningar

I fredags rapporterade tyska myndigheter att afrikansk svinpest har bekräftats i två tamgrisbesättningar i Tyskland. SVA:s statsepizootolog Karl Ståhl skriver att det rör sig om

Månadens tidning

Världens bästa svartbjörnsjakt finner man på Vancouver Island. I det här numret kan ni läsa om den unika jakten längs öns kuststräckor.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.