Podcastversion av Vildmarken testar: Leica Rangemaster CRF 2400-R

2021-04-15

Podcastversion av Vildmarken testar: Leica Rangemaster CRF 2400-R

Statistiken talar sitt tydliga språk. Vildmarkens pryltester har genom åren alltid varit populära hos våra läsare – och nu tar vi nästa steg.

Hädanefter kommer vi även läsa in dessa artiklar till podcastversioner. Detta för att bli mer inkluderande – och för att ni ska kunna konsumera tidningen när ni är på språng och på väg ut för nästa äventyr. Den här gången testade vi Leica Rangemaster CRF 2400-R, ett lätt och handhållet mästerverk till avståndsmätare som kan mäta sig med de absolut bästa i genren.

Lyssna på pryltestet genom att klicka på någon av länkarna nedan.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Hund

Hundarna som räddar liv

Benbrott, turistande skidåkare på vift och laviner är vardag för våra fjällräddare – och troget vid sida har de sina hundar. Vildmarken fick en pratstund

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.