Ad

Delta i Swedish Game Fair Pike Open – få 50 000 kronor på kroken!

För att uppmärksamma tävlingsfisket och den nya trenden med specialbyggda sportfiskebåtar arrangerar Swedish Game Fair för andra året i rad en stor båtfisketävling: Swedish Game Fair Pike Open, med start och målgång i Tullgarnsviken på mässområdet den 25 maj.

Mässans huvudtema är predatorfiske med fokus på gädda och under tävlingen är det de tre längsta gäddorna som gäller. Det kommer att vara utmanande för tävlingsteamen och en bred fiskekunskap kommer att vara en fördel. Det vinnande teamet får dela på 50 000 kronor i kontanter och förutom förstapriset väntar ett dignande prisbord till dem som inte riktigt når ända fram. Anmäl dig till tävlingen på www.swedishgamefair.se.

Under 2019 års mässa på Tullgarns Slott kommer sportfisket att få än mer plats parallellt med jakten, som ökar i antal utställare och yta. Huvudtemat är ”predatorfiske” och utrustning för detta, sportfiskebåtar med tillbehör, barn och ungdomsaktiviteter med mera. Oavsett om man är nybörjare eller proffs – ung eller gammal, så kommer man att få nyttiga fisketips från fiskekändisar och företag från redskapsbranschen.

 

Redskapsleverantörerna kommer självklart att visa upp den senaste utrustningen för predatorfiske på mässan. Dessutom kommer flera sportfiskebutiker finnas på plats och besökarna kommer att kunna klämma och känna på fiskeprylar och få tips hos redskapsgrossisterna, och givetvis handla utrustning av utställande sportfiskebutiker.

Se mer på www.swedishgamefair.se

Tävlingarna ingår i Swedish Pike League. Se mer info på www.pikeleague.se.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-11-16

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.