Swedish Game Fair flyttas fram till 2022

Efter dialog med Jaktgrossisterna i Sverige har Swedish Game Fair beslutat att flytta fram mässan till 26–28 maj 2022. Det rådande läget med pandemin gör det inte hållbart att genomföra mässan i år.

– För ett par månader sedan kändes det som att statsministern gav oss ett hopp när han utlovade att alla skulle vara vaccinerade senast till sommaren. Men med den osäkerhet vi har i dagens marknad så är det omöjligt att planera för en mässa av den här storleken, säger mässgeneralen Torbjörn Larsson i ett pressmeddelande.

2022 års upplaga kommer äga rum på Skokloster, något som arrangörerna i förlängningen säger ska göra mässan ännu mer attraktiv för besökarna eftersom de i och med flytten får tillgång till större ytor, närhet till alla aktiviteter, mer bryggor – och framförallt ett mycket större skjutfält.

– Självklart är det tråkigt för både besökare och utställare att vi inte får någon klarhet i vad som gäller. Det är ett hårt slag mot hela mässbranschen, men vi ser fram emot att genomföra mässan nästa år säger mässchef Torbjörn Larsson.

– Det är tråkigt att behöva flytta fram mässan, men nu ska vi hjälpas åt så att jakt-Sverige får träffas igen. Vi ser fram emot att mässan arrangeras i maj nästa år och vi står bakom satsningen till 100 % säger Ulf Segerqvist, ordförande Jaktgrossisterna.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2021-02-23

Se även ...

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.