Ad

Swazi Shikari – En nyutvecklad jacka för kvinnor

Nya Swazi Shikari är designad speciellt för kvinnor som älskar att jaga. Den nya Shikari-jackan som gjorts av prisbelönta varumärket Swazi Apparel höjer ribban på mer än ett sätt. 

 

Den har en stor periferihuva, intern kartficka, två stora lastfickor och handvärmare under. Den lätta olivfärgade jackan är vattentät, vindtät och ventilerande.

Shikari tillverkas på Swazis fabrik i Nya Zeeland och har en skärning, design, funktion och prestanda av hög kvalitet.

Davey Hughes, grundare och kreativ chef hos Swazi Apparel kommenterade:

– Ett av de klädesplagg som har bevisats genom åren att vara idealiskt för jägare är vår herrjacka ”Wapati Jacket”, men du kan inte ha en rock likt denna i unisex, eftersom kvinnor är byggda på ett annat sätt än män. Vi visste att Wapati Jacket var en produkt som vi kunde anpassa, så vi spenderade ett år på forskning och fälttestning, och utvecklade linjer mer specifika för damer. Med varje Swazi-plagg tillverkar vi dem alltid och testar dem innan de släpps, eftersom vi ständigt strävar efter innovation, med små förändringar för att förbättra våra kläder innan vi är nöjda med slutprodukten.

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-07-26

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.