Ad

swarovskithrowlevelSwarovski Throw Leverswarovskithrowlevel2

En av de många produkterna vi skriver mer om i första numret av Magasin VILDMARKEN är detta tillbehör från Swarovski.

De släpper nu den mycket efterfrågade Throw Lever till sina Z6 och X5 sikten. Jag har själv under en längre tid använt den tidigare modellen som var förbehållen den amerikanska marknaden. Den har TL är betydligt smäckrare och ett givet val vid drevjakt och för IPSC-skyttar. Syftet med TL är att skytten snabbt ska kunna ändra förstoringen men även för oss andra som kanske inte behöver snabbheten underlättar en TL när man ska zooma med handskar på eller när man står i anläggning.

Passar Z6(i) generation 1 & 2 samt X5(i).

Läs tidningen här! www.vildmarken.se/magasin/vildmarken-2016-1

Inlägg av: Rickard Faivre den 2016-02-05

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Magasin Vildmarken #9

September är här och högtidsstunderna avlöser varandra för oss som gillar jakt. Nyligen började fågeljakten, under månaden blir hjortjakten lovlig och älgjakten smyger igång i norr. Även gåsjakten är i full gång och vi har träffat Charlie Sandin, en man som ofta omnämns som en av Sveriges bästa gåslockare och som tillverkar lockpipor som säljs världen över.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.