Ad

Swarovski Habicht 7×42 M GA

Habicht 7×42 M GA är ett klassiskt format som här kommer i en mycket robust gummiarmering, ursprungligen framtagen för militära ändamål. Modellen är dessutom kvävgasfylld för full vatten- och imtäthet ner till fyra meters djup. Återfyllnadsventiler finns i det gummiöverdragna lättmetallhuset.

Ögonmusslorna är av gummi och kan vikas ner om du bär glasögon. Centralfokusering men som med de flesta traditionella porroprismamodeller, innebär det i detta fallet att hela okularpaketet rör sig vid fokusering. Dioptriinställningen sker traditionellt genom att höger okular vrids och når ± 3 dioptrier. 

Synfältet i denna modell kan inte mäta sig med de bästa på marknaden, men optiken i övrigt lämnar inget övrigt att önska. På grund av den enklare prismakonstruktionen, erhålls även en mycket hög ljustransmission på uppgivna 96 procent! Glöm inte heller att ”3D-känslan”, dvs djupseendet är något helt annat i en porroprisma, än i en rak takkantskikare.

Se mer på www.swarovskioptik.com | 9 990 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-03-08

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

Officiell mässtidning för Swedish Game Fair 2019 | Per Morberg har med sin unika kombination av skådespelartalang, spontanitet och stora matlagningskunskaper gått rätt igenom rutan – och om och om igen visat att magi kan skapas i köket, och i tv-sofforna, när man har de rätta ingredienserna. Magasin Vildmarken träffade Per hemma på Tullgarn inför öppnandet av årets Swedish Game Fair.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.