Ad

Swarovski Habicht 7×42 M GA

Habicht 7×42 M GA är ett klassiskt format som här kommer i en mycket robust gummiarmering, ursprungligen framtagen för militära ändamål. Modellen är dessutom kvävgasfylld för full vatten- och imtäthet ner till fyra meters djup. Återfyllnadsventiler finns i det gummiöverdragna lättmetallhuset.

Ögonmusslorna är av gummi och kan vikas ner om du bär glasögon. Centralfokusering men som med de flesta traditionella porroprismamodeller, innebär det i detta fallet att hela okularpaketet rör sig vid fokusering. Dioptriinställningen sker traditionellt genom att höger okular vrids och når ± 3 dioptrier. 

Synfältet i denna modell kan inte mäta sig med de bästa på marknaden, men optiken i övrigt lämnar inget övrigt att önska. På grund av den enklare prismakonstruktionen, erhålls även en mycket hög ljustransmission på uppgivna 96 procent! Glöm inte heller att ”3D-känslan”, dvs djupseendet är något helt annat i en porroprisma, än i en rak takkantskikare.

Se mer på www.swarovskioptik.com | 9 990 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-03-08

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #2

Februari är här och vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. Månadens omslag pryds av den norska jaktprofilen Joakim Pettersen som driver en av Nordens största jaktbloggar. Under ett pass pratade vi om jaktglädje och hemligheten bakom hans popularitet.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.