Ad

Swarovski EL O-Range 10×42

Med EL O-Range har SWAROVSKI OPTIK tagit jaktkikaren till en ny nivå. Med sin slående design och knallorangea färg sticker den verkligen ut i sin omgivning och försvinner inte när det hettar till. EL O-Range bygger på erfarenhet, är finslipad till perfektion och genomtänkt in i minsta detalj. Toppmodern optik, exakta mätningsfunktioner och ergonomisk design kombineras i en och samma enhet. 

Komforten och funktionaliteten har förbättrats ytterligare med FieldPro-paketet. Den nya EL O-Range kommer att visas på IWA 2018 och finnas tillgänglig hos specialister och online från och med 9 mars 2018 på SWAROVSKIOPTIK.COM. Lättare att hitta, se och synas, ta exakta mått och fatta rätt beslut på bråkdelen av en sekund – det finns inget utrymme för kompromisser vid jakt i bergig terräng eller på långa avstånd. Ingen har bättre koll på dessa krav än SWAROVSKI OPTIK. EL O-Range har utformats i syfte att uppnå målet att förse alla jägare med perfekta resultat, även i de mest krävande förhållandena.

www.swarovskioptik.com

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-11-05

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.