Swarovski EL O-Range 10×42

2018-11-05

Swarovski EL O-Range 10×42

Med EL O-Range har SWAROVSKI OPTIK tagit jaktkikaren till en ny nivå. Med sin slående design och knallorangea färg sticker den verkligen ut i sin omgivning och försvinner inte när det hettar till.

Swarovski EL O-Range 10×42

Med EL O-Range har SWAROVSKI OPTIK tagit jaktkikaren till en ny nivå. Med sin slående design och knallorangea färg sticker den verkligen ut i sin omgivning och försvinner inte när det hettar till. EL O-Range bygger på erfarenhet, är finslipad till perfektion och genomtänkt in i minsta detalj. Toppmodern optik, exakta mätningsfunktioner och ergonomisk design kombineras i en och samma enhet. 

Komforten och funktionaliteten har förbättrats ytterligare med FieldPro-paketet. Den nya EL O-Range kommer att visas på IWA 2018 och finnas tillgänglig hos specialister och online från och med 9 mars 2018 på SWAROVSKIOPTIK.COM. Lättare att hitta, se och synas, ta exakta mått och fatta rätt beslut på bråkdelen av en sekund – det finns inget utrymme för kompromisser vid jakt i bergig terräng eller på långa avstånd. Ingen har bättre koll på dessa krav än SWAROVSKI OPTIK. EL O-Range har utformats i syfte att uppnå målet att förse alla jägare med perfekta resultat, även i de mest krävande förhållandena.

www.swarovskioptik.com

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
Jakt

Öknaskolan utbildar framtidens jägare

Knappt två mil utanför Nyköping hittar man Öknaskolan. Här har det bedrivits jordbruk i många generationer – och nu utbildas framtidens vilt-, jäg- och skogsmästare här.

Jakt

Utmanande kråkjakt i norr

Ska man jaga kråka gäller det att tänka flera gånger. Det är ett villebråd som lär sig att se faror som få andra. Det här

Månadens tidning

Daniel Nilsson från Westin är Sveriges första sportfiskare på heltid. Nyligen gästade han vår podcast för att berätta om pionjäruppdraget.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!