Svenska Jägareförbundet växer: ”Ett bra kvitto”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-07-13

Svenska Jägareförbundet växer: ”Ett bra kvitto”

Svenska Jägareförbundet växer. Nu är de uppe i 159 000 medlemmar.

– Är vi många kan vi påverka ännu mer. Vi är glädjande 1000 fler medlemmar än vid månadsskiftet juni/juli förra året, säger Dag Lidén, generalsekreterare Svenska Jägareförbundet, på förbundets hemsida.

I artikeln understryker han att även om tillväxt är viktigt så är det lika betydelsefullt att ta hand om medlemmarna som de redan har; till exempel att göra rätt saker, leverera rätt utbildning – och stå upp för och vinna jaktfrågor av stor betydelse.

– Helt enkelt visa upp vad vi gör och står för. Dessa siffror pekar verkligen mot att vi arbetar hårt för att bevara den fina jakt vi har i Sverige, med alla medlemmars stöttning, säger Dag Lidén.

Fler kvinnor

Även kvinnorna blir fler – nu finns det över 16 000 medlemmar i förbundet.

– Vi nådde en ökning på över sex procent vilket är positivt och bra med tanke på pandemiåren som varit. Nu har vi satt ett nytt gemensamt mål att öka med åtta procent till 2024, säger Josefina Höglin, JAQT-ansvarig Svenska Jägareförbundet, på förbundets hemsida.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Nyheter

Misstänkt fall av salmonella i safaripark

På Eriksberg, en safaripark utanför Åryd i Karlshamn, har det avlivats ett vildsvin. Detta efter ett misstänkt fall av salmonella. SVT Nyheter Blekinge rapporterar om

Nyheter

Årets bockjaktsspecial är här!

Bockjaktspremiären den 16 augusti är ett datum som de flesta av våra läsare har ringat in i kalendern – och givetvis genomsyras vårt augustinummer av

Nyheter

Dags för Drömjakt Sunne

Under fredagen öppnar vackra Rottneros Park i Sunne upp portarna för årets upplaga av Drömjakt Sunne. I vanlig ordning kommer det bjudas på både högt

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.