Svemester i gäddparadiset – Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

2020-07-04

Svemester i gäddparadiset – Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.

Svemester i gäddparadiset!

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.

 

Coronapandemins framfart medförde att årets Swedish Game Fair initialt sköts framåt i kalendern, men restriktioner och förbud om stora sammankomster satte senare stopp även för det. Nu flyttas mässan till nästa år – och dessutom till en ny destination. Framöver kommer mässan arrangeras på Skokloster och vi har fått en pratstund med mässchefen Torbjörn Larsson för att höra hans tankar inför flytten.

Mattias Westerlund från Hundskolan Vision är en skicklig dressör och instruktör som varje månad delar med sig av sina expertråd för jakthunden i träning och jakt. Den här gången tittade han närmare på farorna som våra hundar kan utsättas för under sommaren och hösten.

Trolling- och elmotorn Garmin Force var en stor snackis bland sportfiskarna under fjolåret – och den fortsätter att fascinera och imponera. Magasin Vildmarken har tittat närmare på detta kraftfulla monster som ledigt och elegant tar sig fram i både vågigt och strömmande vatten.

Vi har även hunnit med att ta en (något vinglig) provtur i en Jeep Wrangler Sahara Unlimited – en bil för entusiasterna som må ha många brister, men som samtidigt är en arbetshäst som är lätt att charmas av och som utan tvekan gör jobbet ute i skog och mark.

Vi fick följa med när Stefan Vänersand gav sig ut på lockjakt på råbock – något som även ni kan ta del av, både i form av artikel och film.

Trevlig läsning, önskar vi på Magasin Vildmarken!

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!