Ad

Pulshöjande naturupplevelse

Sällan eller aldrig har semester på hemmaplan varit mer aktuellt än nu. I takt med att restriktionerna lättar så ökar även utbudet och redaktionen åkte nyligen iväg på viltskådning i Sveriges, kanske världens, brunbjörnstätaste område.

Sunnansjögården heter platsen och ligger några mil öster om Strömsund. Här kan man få en naturupplevelse utöver det vanliga och från fotogömslen kan man på nära håll fotografera och skåda bland annat björn, kungsörn, räv, skogsfåglar och järv.

Vi skulle inte bli besvikna. Strax efter mörkrets inbrott passerade nämligen en björnhona med tre ungar förbi oss. Antagligen fick den vittring på oss för snart ställde den sig upp på bakbenen, en riktig pulshöjare i natten!

Mer info om Sunnansjögården finns att läsa på photohides.se

Strax efter mörkrets inbrott passerade en björnhona med tre ungar förbi oss.

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2020-06-09

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.