Dags för Sportfiskemässan

På torsdag intar Sportfiskemässan Stockholmsmässans lokaler för fyra dagar av aktiviteter, föreläsningar, tävlingar och spännande utställare.
På torsdag intar Sportfiskemässan Stockholmsmässans lokaler för fyra dagar av aktiviteter, föreläsningar, tävlingar och spännande utställare.
2023-03-15

Dags för Sportfiskemässan

I morgon torsdag intar Sportfiskemässan Stockholmsmässans lokaler för fyra dagar av aktiviteter, föreläsningar, tävlingar och spännande utställare.

Sportfiske är en av svenskarnas absolut största fritidsaktiviteter och drygt fyra miljoner svenskar har provat det i någon form. På Sportfiskemässan möts både redan invigda och nyfikna nybörjare för att få känna, testa och inspireras av utställare inför sportfiskesäsongen.  

Sportfiskemässan är uppbyggd på tre ben; utställare, som visar upp nya produkter och tjänster, programmet som presenterar årets profiler, filmer och föreläsningar samt aktivitetsområdena som samlar specialister inom sina respektive områden.

I ett pressmeddelande går arrangörerna ut med några höjdpunkter som man inte bör missa:

Uppvisning i Europas största mobila akvarium

I Europas största mobila akvarium visar branschens heta profiler upp årets spännande nyheter för alla som är nyfikna och vetgiriga.

Du kan se hur olika beten och flugor påverkar fisken och exakt hur betet beter sig under vattnet. Här simmar både gädda, öring, röding och regnbåge.

Givetvis använder vi INTE krokar!

Är du nyfiken på flugfiske?

Hywel Morgan, som är en underhållande och pedagogisk kastinstruktör från England ser du på kastbanan alla dagar under mässan. Missa inte för det är både lärorikt och underhållande

Här kommer även vår prestigefyllda kasttävling Edge Flyfishing Cup äga rum med ett kval och en final per dag.

Kom till kastbanan och testa spön från olika leverantörer under hela dagarna!

Missa inte när Mikael Frödin med team kommer och visar nya spöserier

Mikael Frödin och hans team kommer till mässan och visar den nya spöserien SALAR S3 och de nya  “Burgundy” SALAR rullarna. Världslanseringen var 1 mars och laxvärlden har gett fantastisk respons. Team Frödin Flies finner du hos Fishlin.

Läs mässtidningen här

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter