Ad

Sportfiskemässan blir ej av 20-22 mars

Förra veckan skrev vi om att situationen med coronaviruset ledde till att IWA fick skjutas på framtiden, idag kom även beskedet att Sportfiskemässan inte kommer att genomföras 20-22 mars som planerat.

Sportfiskemässan

I ett pressmeddelande skriver arrangörerna:

”På inrådan av Folkhälsomyndigheten, har regeringen idag fattat beslut om att allmänna sammankomster med mer än 500 personer stoppas tills vidare. Det betyder att Sportfiskemässan inte kommer att genomföras som planerat den 20-22 mars 2020.”

Vidare skriver de att de nu kommer ta kontakt med bokade utställare för att hitta lösningar på vad som inträffat. I pressmeddelandet kan man även läsa att de som köpt biljett till Sportfiskemässan är välkomna att kontakta dem för återbetalning – och att de beklagar situationen.

”Easyfairs beklagar att vi behöver ta det här beslutet i en situation som ligger utanför vår kontroll, men säkerheten för våra besökare, utställare, partners och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.”

I ett e-postmeddelande till utställarna skriver arrangören följande: 
”Vi på Easyfairs kommer göra vårt bästa för att hitta ett nytt datum för genomförande för Sportfiskemässan”.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-03-11

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.