SOLIX Generation 2

2019-06-17

SOLIX Generation 2

När Humminbird introducerade sin prisvinnande SOLIX-serie var det som marknadens mest avancerade Imaging ekolod. Med ny uppdaterad ekolods-teknologi, nytt användarinterface och utökad kompabilitet med bland annat Minn Kota trollingmotorer presenteras generation 2 av SOLIX.

SOLIX Generation 2

När Humminbird introducerade sin prisvinnande SOLIX-serie var det som marknadens mest avancerade Imaging ekolod. Med ny uppdaterad ekolods-teknologi, nytt användarinterface och utökad kompabilitet med bland annat Minn Kota trollingmotorer presenteras generation 2 av SOLIX. Enheterna är utrustade med Bluetooth och WiFi för att kunna ansluta trådlöst till smartphones och annan utrustning.

Det uppdaterade ekolodet har nya MEGA Imaging+ med ekolodsfrekvens som är tre gånger högre än traditionell 455 kHz-frekvens. Det ger den klaraste och skarpaste undervattensbild någonsin presenterad med 20 procent mer detaljer än MEGA Imaging. Dessutom har sidotäckningen utökats med upp till 60 m vilket ger totalt 120 m räckvidd och djupförmågan har även den utökats till 60 m. SOLIX G2 har även utrustats med Dual Spectrum Chirp som ger bättre separering av fisk och bättre presentation av fisk med större fiskbågar och bättre förvarningar. Fiskaren kan välja mellan Wide Mode för tydligare fiskbågar och Narrow Mode för bättre detaljer och separering.

www.comstedt.se | ca pris 28 995 – 49 995 kr

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!