Ad

SOLIX Generation 2

När Humminbird introducerade sin prisvinnande SOLIX-serie var det som marknadens mest avancerade Imaging ekolod. Med ny uppdaterad ekolods-teknologi, nytt användarinterface och utökad kompabilitet med bland annat Minn Kota trollingmotorer presenteras generation 2 av SOLIX. Enheterna är utrustade med Bluetooth och WiFi för att kunna ansluta trådlöst till smartphones och annan utrustning.

Det uppdaterade ekolodet har nya MEGA Imaging+ med ekolodsfrekvens som är tre gånger högre än traditionell 455 kHz-frekvens. Det ger den klaraste och skarpaste undervattensbild någonsin presenterad med 20 procent mer detaljer än MEGA Imaging. Dessutom har sidotäckningen utökats med upp till 60 m vilket ger totalt 120 m räckvidd och djupförmågan har även den utökats till 60 m. SOLIX G2 har även utrustats med Dual Spectrum Chirp som ger bättre separering av fisk och bättre presentation av fisk med större fiskbågar och bättre förvarningar. Fiskaren kan välja mellan Wide Mode för tydligare fiskbågar och Narrow Mode för bättre detaljer och separering.

www.comstedt.se | ca pris 28 995 – 49 995 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-17

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #4

I det här numret kan ni läsa om när vi fick följa med ut på en minst sagt omväxlande jakt i Stockholms skärgård. Under dagen tog vi oss nämligen fram på en specialbyggd Alukin-båt samtidigt som vi fick uppleva både rådjurs- och säljakt.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.