Ad

Smygpremiär för Vildmarken Play 

I samband med att marsnumret av Magasin Vildmarken släpps så är det samtidigt smygpremiär för nya Vildmarken Play, det vill säga att komplement till tidningen, i rörligt format.

Vildmarken Play

– Vi har redan tidigare nosat på videoinnehåll och nu känner vi att det är dags att bredda oss ytterligare, säger Staffan Johansson, chefredaktör på Magasin Vildmarken.

Tittarna kommer framöver kunna följa med ut på pass med kända profiler, träffa nya förmågor inom branschen – och exempelvis se hur det går till när redaktionen är iväg på jakt i skärgården, eller är ute på bockjakt hemma i Värmland. Staffan berättar att det kommer bli en salig blandning av väl genomarbetade produktioner och korta råklipp från när redaktionen är iväg på äventyr.

– Vi vill skapa rörligt innehåll för likasinnade tillsammans med våra partners i branschen, jaktprofiler och nära och kära, säger Staffan Johansson.

I den första filmen tar vi rygg på Mette Karin Petersen, ett nytt danskt stjärnskott på jakthimlen, när hon var med på sitt första drevjaktspass i Sverige, närmare bestämt på WeHunts numera årliga jakt på Skårsjö Gård.

Se det första avsnittet här:

 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-03-09

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #8

I det här numret är det Kristoffer Clausen som pryder omslaget. Clausen har mer än 20 års erfarenhet av att producera jaktfilm och är en av Norges största jaktprofiler. I slutet av juli fick vi följa med honom när han åkte ner till Polen för två veckors intensiv bockjakt, strax innan brunsten tog fart.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.