Ad

Smygläsning av Magasin Vildmarken nummer två!

Nu har du som prenumerant fått ett mejl med ett lösenord för att låsa upp månadens nummer av Magasin Vildmarken!

promo1602

 

Efter att tillsammans med mina kollegor och familj lanserat det första numret av Sveriges nya jakttidning, vill jag inleda med att tacka för all den fina feedback vi fått.
 
Med bakgrund av detta var det ett sant nöje att göra det här numret. Det finns de som säger att jakten är slut den sista februari när klövviltet mer eller mindre är över. Men det finns så många fler jaktformer att nyttja på våren, däribland kråkjakten som jag utövat flitigt under några veckor tillsammans med min vän Lars-Åke ”Pastorn” Jansson.
 
Vi har även fått följa med norska Marte Bakke, som studerar till jaktguide, på hjortjakt i de norraste delarna av Skottland. Mikael Tham är företagare, produktutvecklare och inbiten vildsvinsjägare. Vi fick en pratstund med honom och det blev ett samtal om hans uppväxt i Österlen och hans relation till jakten, hans upplevelser, hundar och verksamheter.
 
På tal om hundar så följde vi även med vår vän Emma på hundsim, en exceptionell träningsform för din bästa vän. I tema jakthund har vi också följt med på Stövarklubbens ungdomsjakt på Jägartorpet. Där bjöds det på glada skratt framför brasan och en harjakt utöver det vanliga.
 
Magasin Vildmarken nummer två bjuder även på fiske. I slutet av månaden följde vi nämligen med Robin Karlsson, en värmlänning som trivs med pimpelfiske i den enklaste form. Det blev en stillsam dag på Grumsfjorden med lyckat resultat. I köket lagar vi detta nummer en riktig klassiker, Wallenbergare på norrländsk älg med allt för goda tillbehör. Dessutom bjuder det här numret på inredningsreportage, smygjakt på räv och massor av prylar. Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen!

Klicka här för att komma direkt till tidningen!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-03-05

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.