Smörgåsjärn med älgmotiv

2018-12-08

Smörgåsjärn med älgmotiv

Ge varje macka skogens konung inpräntad på din smörgås. Att grilla mackor ute i naturen slår alltid rätt, att dessutom få en snygg varmmacka med en älg på lyfter upplevelsen ytterligare.

Smörgåsjärn med älgmotiv

Ge varje macka skogens konung inpräntad på din smörgås. Att grilla mackor ute i naturen slår alltid rätt, att dessutom få en snygg varmmacka med en älg på lyfter upplevelsen ytterligare. En väldigt populär produkt bland jägare och friluftsmänniskor. Ett tidigt julklappstips?!

www.z-aim.com

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Hund

Hundarna som räddar liv

Benbrott, turistande skidåkare på vift och laviner är vardag för våra fjällräddare – och troget vid sida har de sina hundar. Vildmarken fick en pratstund

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.