Ad

Skyddsjakten på varg i Östergötland får fortsätta

Föreningen Nordulv överklagade beslutet att skjuta en varg på skyddsjakt i Långbogenreviret i Östergötland – men nu säger Förvaltningsrätten i Luleå nej till överklagandet.

Portrait of grey wolf in the forest

Svensk Jakt rapporterar om att Förvaltningsrätten i sitt beslut skriver att Nordulv inte närmare har motiverat skälen för sin överklagan och att begäran därför stoppas.

Föreningen Nordulv har fram till den 16 juni på sig att komplettera sin talan. Förvaltningsrätten skriver att om det inte görs så kan målet komma att avgöras på befintliga handlingar.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-06-12

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.