Ad

SKODA uppmanar till att gå sina egna vägar

SKODA har ända sedan starten 1995 utmanat de andra bilmärkena i Sverige; först genom att erbjuda enkla men tillförlitliga bilar till lågt pris och nu högkvalitativa och väldesignade bilar som både passar ute på leriga vägar i skogen och på fina gatan inne i stan. Bilarna är lite rymligare och alltid välutrustade redan i standardutförandet.

– Det gör att man som kund alltid får mycket värde för pengarna, vilket vi menar ger utrymme för det som är viktigt i livet, säger Stefan Nygren, marknadschef på SKODA Sverige.

SKODA erbjuder flera nylanserade modeller med hög säkerhet, komfort och avancerad fyrhjulsdrift. Bilmärket står under en kraftig utveckling av både modellsortiment och som varumärke. Under de senaste åren har de profilerat sig som en utmanare av den stereotypa bilden av en framgångsrik livsstil där prylhets och omgivningens förväntningar får för stort utrymme.

– Vi vill att fler ska stanna upp och ifrågasätta ekorrhjulet och våga lyssna på sig själva och gå sin egen väg, säger Stefan Nygren.

Lyckad satsning

Stefan berättar att deras återförsäljare har uppdaterat sina bilhallar och att hela organisationen genomgår en omfattande förändring med en historisk satsning på utbildning och service – en satsning som har tagits väl emot av marknaden.

– Vi är nu Sveriges sjunde största bilmärke med en ackumulerad marknadsandel på 5,0 %, säger han.

Vad kommer ni att bjuda på under Swedish Game Fair?
Vi kommer bland annat att visa vårt nya SUV-program med sjusitsiga KODIAQ och helt nya KAROQ, avslutar Stefan Nygren.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2018-05-22

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #10

Oktober är här och höjdpunkterna avlöser varandra, så även för oss på Magasin Vildmarken. Delar av redaktionen befinner sig i skrivande stund i radioskugga i Kanada för jaktäventyr som ni läsare kan ta del av inom kort, men redan nu kan vi bjuda på högtidsstunder för alla jaktintresserade.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.