Geco Gold Handkikare 8,5X / 10X/ 12,5X50

Handkikarna i GECO Gold-serien är medlemmar i premiumklassen av handkikare. Högkvalitativ och ergonomisk design. Magnesiumhus, belagd magnesiumbro och justerbara ögonmusslor av aluminium ger maximal robusthet med minsta vikt. HD-glasoptisk design kombinerad med toppmodern flerskiktsbeläggning ger enastående optisk prestanda vad gäller synvinkel, kantdefinition, fokus och färgåtergivning.

Läs hela inlägget >>

Stort intresse för Garmin Archery Open

Den första upplagan av Garmin Archery Open har gått av stapeln. Bågtävlingen arrangerades av Garmin, ProArchery och Ulkeröd Gård i nordöstra Bohuslän dit 50 deltagare åkte för att tävla i de varma och vackra skogarna. Med ett lyckat första arrangemang tar de nu sikte mot framtiden.

– Vi har redan flera anmälningar klara till nästa år vilket känns mycket stimulerande, säger Marcus Bjärneroth, Garmins Nordiska Marknadsdirektör.

Läs hela inlägget >>

Big Green Egg MiniMax

Minimax är bara 7 cm högre än Mini men det har en diameter i samma storlek som Small, vilket gör MiniMax en kompakt modell med maximal prestanda. Dess begränsade höjd gör den till en idealisk bordsmodell och dess relativt låga vikt gör den även portabel. Denna multifunktionella modell är perfekt hemma eller att ta med på båt eller camping!

Läs hela inlägget >>

Licensjakt på två björnar i Värmland

Det blir samma tilldelning som förra året gällande licensjakten på björn i Värmland i höst. Dessutom avlyses ett område i länet eftersom det där huserar en björnhona med två ungar. För att inte riskera att någon av dem fälls så kommer inte jakt att tillåtas.

Läs hela inlägget >>