Zeiss siktar på ständig utveckling

Zeiss är ett klassiskt tyskt varumärke som dedikerat drygt 170 år åt tillverkning av olika optiska instrument av världsklass.
– Det är ett fabrikat som borgar för trygghet och kontinuitet, säger Michael Kvick, säljare och produktspecialist på Zeiss, när vi får en pratstund med honom inför Swedish Game Fair.
Läs hela inlägget >>

Chevalier ser till jägarnas behov

Ända sedan 1950 har Chevalier tagit fram ett brett sortiment av kläder med syfte att tillgodose både den klassiska och moderna jägarens behov.
– Oavsett vilken typ av jaktform man bedriver eller vart man är bor i Sverige så kan man finna det man söker. Det är en styrka som vi är stolta över, säger Johan Lind, VD på Chevalier.
Läs hela inlägget >>

En färgstark nyhet från CZ Brno – 455 Thumbhole Yellow

Tjeckiska CZ växer ständigt i popularitet och är numera en av de mest sålda småviltsstudsarna i landet. CZ 452 var en stor framgång som följdes av CZ 455. Nu har det blivit dags för en ny variant av den sistnämnde, nämligen den färgstarka nyheten ”Thumbhole Yellow”. Magasin Vildmarken har självklart testat.
Läs hela inlägget >>

Vill engagera fler tjejer

Johanna Forsby, My Eriksson, Elsa Heed och Ida Karlsson går i årskurs två på ForshagaAkademin med inriktning viltvård. Just nu planerar de inför ett skytteevenemang uteslutande för tjejer under årets upplaga av Swedish Game Fair.
Läs hela inlägget >>