Shothunt – Aktiva hörselskydd

2017-04-09

Shothunt – Aktiva hörselskydd

Maximal komfort och skydd! Förstärker svagt ljud och tar bort allt skadligt högt ljud över 80dB!

Shothunt Aktiva hörselskydd

Maximal komfort och skydd! Förstärker svagt ljud och tar bort allt skadligt högt ljud över 80dB!

Tack vare sin smarta konstruktion och placering i ytterörat får Du en mycket bra riktningsverkan. Kompatibel med T-Coil slinga för enkel sammankoppling av jaktradio. Smiding anpassning i örat.

Slingan passar garanterat till följande radiomodeller och finns inte din radio med i listan så ring oss och vi undersöker om den passar till just Din radio!

Genzo Royal XT, Genzo Royal XTM, ICOM D60, Genzo Basic LT, ICOM Prohunt V2. Lafayette Micro 3+, Hunter MK16, Hunter MK21, Genzo Royal IS, Genzo Royal BT, ICOM F34, ICOM Basic, ICOM Advance, Zodiac Easy Hunt II.

www.hylte-lantman.com

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!