Ad

Direkt från SHOT SHOW: Sentry ryggsäckar och väskor med unikt monteringssystem

Amerikanska Sentry visar på SHOT SHOW 2018 upp sina slitstarka, vattentäta och extremt lätta ryggsäckar och väskor. Något som gör dem unika är deras nya 1080-system, som är en vidareutveckling på det traditionella molle-fästen.

Sentry

Sentrys 1080-system bygger på det koncept att användarna snabbt kan montera tillbehör på sin väska i horisontella, vertikala och diagonala riktningar utan någon mellanliggande monteringspanel. 1080-teknologin innehåller laserskurna, slitstarka Hypalon-paneler, formade för att efterlikna produktprofiler.

Sentry presenterade sina väskor för den amerikanska marknaden redan förra året men kommer inom kort att nå den svenska marknaden.

Se mer på www.sentryltp.com

Sentry

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-01-25

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Magasin Vildmarken #2

I detta nummer får du lära känna världsmästaren i lerduveskytte, Rebecka Bergkvist från Fåglum, lite extra. Hennes brinnande intresse för skyttet föddes genom jakten och vi fick hänga med henne en dag på jaktmarkerna i Västra Götaland.
Läs tidningen »