Ad

Semesterprat med Felicia Ström

Kils-bon Felicia Ström var först ut av semesterpratarna i P4 Värmland. Felicia är en av våra uppskattade bloggare hos Magasin Vildmarken och under Instagram-namnet huntingbyfelicia delar hon med sig av sitt jaktintresse till drygt 23 000 följare.

I sommarpratet berättar hon bland annat om hur allting började och om varför hon började jaga. Men tyvärr även om näthat och de hårda kommentarer som hon har fått utstå på grund av hennes intresse.

Semesterpratet kan ni lyssna på här:Alternativ länk:

www.sverigesradio.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-07-05

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Magasin Vildmarken #9

September är här och högtidsstunderna avlöser varandra för oss som gillar jakt. Nyligen började fågeljakten, under månaden blir hjortjakten lovlig och älgjakten smyger igång i norr. Även gåsjakten är i full gång och vi har träffat Charlie Sandin, en man som ofta omnämns som en av Sveriges bästa gåslockare och som tillverkar lockpipor som säljs världen över.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.