Ad

Semesterprat med Felicia Ström

Kils-bon Felicia Ström var först ut av semesterpratarna i P4 Värmland. Felicia är en av våra uppskattade bloggare hos Magasin Vildmarken och under Instagram-namnet huntingbyfelicia delar hon med sig av sitt jaktintresse till drygt 23 000 följare.

I sommarpratet berättar hon bland annat om hur allting började och om varför hon började jaga. Men tyvärr även om näthat och de hårda kommentarer som hon har fått utstå på grund av hennes intresse.

Semesterpratet kan ni lyssna på här:Alternativ länk:

www.sverigesradio.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-07-05

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #1

Januari är här vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. Månadens omslag pryds av Stefanie Lea Paulsen, en dansk jaktprofil som både genom sitt arbete på DK WAI och som fritidssyssla lever för att locka och jaga gäss – en utmaning som kräver ständiga justeringar.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.