Ad

Seek Thermal Compact XR

Seek Thermal Compact XR är världens minsta värmekamera och troligen den mest lättanvända.

Taken with iPhone9,4,iOS 10.2.1

Du ansluter den direkt till din iPhone. Kameran styr du med Seek Thermals gratis app vilket också är väldig enkel att använda. Bilderna eller filmerna sparas automatiskt till ditt vanliga bildbibliotek och strömmen hämtar den från telefonen.

Du kan vända kameran framåt eller bakåt då lightningkontakten på iPhone funkar åt båda håll. Mycket smidigt. Egentligen så är det bara att sätta dit kameran och ta bilder, det kan inte bli enklare. Fungerar i totalt mörker lika väl som i fullt dagsljus.

www.cyberphoto.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-03-30

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »
Ad

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.