Ad

Seek Thermal Compact XR

Seek Thermal Compact XR är världens minsta värmekamera och troligen den mest lättanvända.

Taken with iPhone9,4,iOS 10.2.1

Du ansluter den direkt till din iPhone. Kameran styr du med Seek Thermals gratis app vilket också är väldig enkel att använda. Bilderna eller filmerna sparas automatiskt till ditt vanliga bildbibliotek och strömmen hämtar den från telefonen.

Du kan vända kameran framåt eller bakåt då lightningkontakten på iPhone funkar åt båda håll. Mycket smidigt. Egentligen så är det bara att sätta dit kameran och ta bilder, det kan inte bli enklare. Fungerar i totalt mörker lika väl som i fullt dagsljus.

www.cyberphoto.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-03-30

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.