Ad

Seek Thermal Compact XR

Seek Thermal Compact XR är världens minsta värmekamera och troligen den mest lättanvända.

Taken with iPhone9,4,iOS 10.2.1

Du ansluter den direkt till din iPhone. Kameran styr du med Seek Thermals gratis app vilket också är väldig enkel att använda. Bilderna eller filmerna sparas automatiskt till ditt vanliga bildbibliotek och strömmen hämtar den från telefonen.

Du kan vända kameran framåt eller bakåt då lightningkontakten på iPhone funkar åt båda håll. Mycket smidigt. Egentligen så är det bara att sätta dit kameran och ta bilder, det kan inte bli enklare. Fungerar i totalt mörker lika väl som i fullt dagsljus.

www.cyberphoto.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-03-30

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #2

I detta nummer får du lära känna världsmästaren i lerduveskytte, Rebecka Bergkvist från Fåglum, lite extra. Hennes brinnande intresse för skyttet föddes genom jakten och vi fick hänga med henne en dag på jaktmarkerna i Västra Götaland.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »