Ad

Se mer och agera snabbare med nya Z8i 0,75-6×20

Det nya kikarsiktet Swarovski Z8i 0,75-6×20 med 8 x zoom har kompromisslös prestanda för drevjakt och ser till att du inte missar någonting. Det senaste mästerverket från SWAROVSKI OPTIK kommer med den nya VIEWPLUS 0,75 x-förstoringen för 30 % större synfält. 

Så här förklarar Carina Schiestl-Swarovski, styrelseordförande för SWAROVSKI OPTIK, motiven bakom den senaste innovationen från det tyrolska familjeföretaget.

– Drevjakt innebär alltid överraskande, och mycket specifika, situationer. Du måste upprätthålla en översikt, sikta in bytet korrekt i svår terräng, sedan agera snabbt och lämpligt i det avgörande ögonblicket. Vårt mål är att hjälpa jägare att tackla dessa stora utmaningar med den perfekta optiken, och på så sätt bidra till en etisk och ansvarsfull jakt.

Intensiva erfarenheter

8 x zoomen i en smal tub på 30 mm gör det möjligt att sikta in bytet även vid stora avstånd. Den expertdesignade optiken kombinerar det 30 % större synfältet från VIEWPLUS med optimal detaljidentifiering. Den nya Z8i-modellen imponerar med sin unika komfort och kompromisslösa bildskärpa över hela synfältet för snabb siktning av målet, vilket gör det möjligt att upprätthålla en översikt även i snabbt skiftande situationer.

Intuitiv att använda

Med ett tydligt klick anger CLICKONE-funktionen när du har nått 1 x förstoring. Detta gör den nya Z8i helt intuitiv att använda. För första gången finns nu ett kikarsikte från SWAROVSKI OPTIK tillgängligt med ett D-I-riktmedel. Detta har reducerats till en enda upplyst prick vilket ger i stort sett fri sikt av målet. Z8i 0,75-6×20 med det beprövade 4A-IF-riktmedlet erbjuder hög flexibilitet och anpassar sig perfekt till den aktuella jaktsituationen. En lysande ring kan tändas och släckas med en knapptryckning med FLEXCHANGE.

Anpassningsbar efter dina behov

Den senaste medlemmen i Z8i-familjen kan anpassas till jägarens specifika behov med hjälp av utvalda tillbehör. TL justeringsgreppet gör det enkelt och snabbt att ställa in zoomringen. Det flexibla ballistiktornet BTF på Z8i kan både användas som ett topptorn och sidotorn. SLP linsskyddet förhindrar att smuts kommer in i objektiv och okular.

Hitta din närmaste återförsäljare via www.swarovskioptik.com

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-11-11

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.