Ad

Savage Gear 4D Perch Shad


Savage Gears 4D Perch är gjorda utifrån en superdetaljerad skanning av en riktig abborre. Det innovativa ”Line Thru”-systemet låter dig sätta kroken på magen och när fisken attackerar betet och krokas, så åker betet ifrån fisken, som inte kan knycka sig loss med hjälp av betets vikt, som vid traditionella beten.

Paddeltailen vickar förföriskt sida till sida och ger betet en utmärkt lockande gång i vattnet, den är även utrustad med en rasselkammare redan från start så att du får ut det maximala av ditt bete.

www.jaktia.jonkoping.se | 199 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-04

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.