Ad

Savage Gear 3D

Savage Gear

Savage GearSavage Gear

Crucian Crank När bytesfiskar av det här slaget råkar hamna i våra vatten är de enkla mål för hungriga rovfiskar. Denna serie av crank baits rör sig med yviga rörelser och har mycket ljud från de inbyggda rasselkulorna. Utrustade med de vassa trekrokarna Savage Gear Y–Trebles. 3D Crucian Crank är en ettrig wobbler som liknar en guldfisk och passar utmärkt för fiske efter abborre, öring, regnbåge och gädda.

www.jaktiaorebro.se | 79 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-03

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #2

I det här numret har vi fått följa med Matilda Leijon ut på havsöringsfiske på Gotland. Det blev en blåsig historia som slutade lyckligt med kaninhopp i vattnet – och framför allt ett medlemskap i 60-klubben!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.